Skip to content

Această pagină descrie modul în care site-ul https://www.deratizaresatumare.ro/ (denumit în continuare „site-ul”) colectează, utilizează și protejează informațiile personale ale utilizatorilor. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu această politică de confidențialitate.

Colectarea Informațiilor Personale

Colectăm informații personale atunci când le furnizați voluntar, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și adresa poștală. Aceste informații sunt necesare pentru furnizarea serviciilor noastre de deratizare și dezinsecție.

Utilizarea Informațiilor Personale

Utilizăm informațiile personale pentru a vă contacta și a vă oferi serviciile solicitate. De asemenea, putem utiliza informațiile pentru a vă trimite actualizări, oferte speciale și informații relevante despre serviciile noastre.

Protejarea Informațiilor Personale

Ne angajăm să protejăm informațiile personale împotriva accesului neautorizat, folosind măsuri de securitate tehnice și administrative adecvate.

Partajarea Informațiilor

Nu vindem, nu închiriem și nu transferăm informațiile dvs. personale către terți, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru furnizarea serviciilor solicitate de dvs. sau conform legilor aplicabile.

Aveți dreptul să accesați și să actualizați informațiile personale pe care le deținem despre dvs. Pentru aceasta, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos.

Site-ul nostru poate utiliza cookie-uri și tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Puteți gestiona preferințele privind cookie-urile prin setările browserului dvs.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată periodic pentru a reflecta modificările aduse practicilor noastre de protejare a confidențialității. Vă recomandăm să verificați această pagină periodic pentru a fi la curent cu orice modificări.

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri referitoare la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau numărul de telefon afișat pe website-ul nostru.

Ultima actualizare: 17.04.2024

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru vizitarea site-ului https://www.deratizaresatumare.ro/.

Back To Top SUNAȚI ACUM