Skip to content

Bine ați venit pe pagina oficială a firmei noastre de deratizare și dezinsecție, Actual Clean, la sectiunea Despre Noi, dedicată oferirii serviciilor de înaltă calitate în domeniul controlului daunatorilor.

Cu o experiență de peste 5 ani în industria DDD (Dezinsecție, Dezinfectare, Deratizare), suntem lideri în domeniul eliminării și prevenirii infestării cu daunatori, oferind soluții eficiente și durabile.

Despre Noi: Expertiza Profesională în Controlul Daunatorilor

Actual Clean s-a remarcat în special în combaterea ploșnițelor de pat, fiind printre puținele firme din țară care reușesc cu succes să elimine aceste insecte nedorite.

Echipa noastră este formată din experți cu o vastă cunoaștere în identificarea, tratarea și prevenirea infestărilor cu ploșnițe de pat, oferind soluții personalizate adaptate nevoilor fiecărui client.

Combaterea Rozătoarelor

Oferim, de asemenea, servicii specializate în combaterea rozătoarelor. Experiența noastră bogată ne-a consolidat poziția în domeniu, asigurându-ne că putem gestiona infestările de șobolani, șoareci și alte rozătoare într-un mod eficient și profesionist.

Experiență Dobândită în Timpul Pandemiei

Pe durata pandemiei, am extins gama de servicii pentru a include și dezinfectarea profesională. Ne-am adaptat rapid pentru a răspunde noilor cerințe și am investit în tehnologii și produse de dezinfecție de ultimă generație pentru a asigura siguranța și sănătatea clienților noștri.

Deviza Noastră: Seriozitate și Orientare către Client

La Actual Clean, ne mândrim cu deviza noastră de a oferi servicii de înaltă calitate, bazate pe seriozitate și orientare către client. Ne asigurăm că fiecare problemă legată de daunatori este abordată cu profesionalism și dedicare, punând mereu satisfacția și siguranța clientului pe primul loc.

Pentru mai multe informații despre servicii DDD sau pentru a solicita o evaluare gratuită, vă invităm să ne contactați. Echipa noastră de specialiști este aici pentru a vă oferi soluțiile potrivite pentru problemele dvs. legate de daunatori.

Afla totul despre noi pe siteul oficial Actual Clean pentru un mediu sigur și protejat împotriva infestărilor!

Back To Top SUNAȚI ACUM